Revolution Slider Error: Slider with alias home1 not found.
Maybe you mean: 'home-orig' or 'section1' or 'video' or 'etusivun-karuselli' or 'home-slider-backup' or 'tarina'

Matkailuyrittäjä on kuningas nyt ja tulevaisuudessa

Joiku tuo matkailupalvelujen myyntiin teknologiapalvelukonseptin, jossa matkailuyrittäjät saavat tuotteet myyntiin verkkokauppaan ja parhaimpiin kotimaisiin ja kansainvälisiin myyntikanaviin mahdollisimman vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Kaikki lähtee Suomesta ja suomalaisuudesta. Tämän päivän valtavien globaalien myyntiportaalien ja kanavien tulee olla suomalaiselle palveluntuottajalle (vain) myyjiä, jotka kilpailevat matkailupalveluistamme. Joikun tavoitteena on pitää suomalainen palveluntuottaja kuninkaana nyt ja tulevaisuudessa.

Keskusvaraamot ovat tärkeä osa kotimaan matkailua

Kotimaan matkailu on rakennettu suurelta osin keskusvaraamojen kautta. Usein paras vaihtoehto on, että alueella on yksi toimija joka keskittyy yrittäjien matkailupalvelujen myyntiin. Suomesta löytyy kymmeniä alueellisia varaamoja, jotka ovat rakentaneet alueensa myyntiä jo vuosikausia, jotkut jo kymmeniä vuosia. Uskomme Joikussa, että tämä on merkittävä kilpailuvaltti meille vielä tulevaisuudessakin. Joiku Booking yhdistää keskusvaraamon ja alueen matkailuyrittäjät tarjoten välineet myynnin toteuttamiseen, prosessien automatisoimiseen ja taloushallintaan.

Yhteydet parhaimpiin kanaviin

Lähtölaukauksessa majoituspalvelut saadaan myyntiin Expediaan ja Booking.comiin. Booking.com on maailman suurin ja toiseksi suurin on Expedia omalla verkkokaupallaan ja yli 20 suositulla myyntiportaalilla. Booking.comista saadaan eurooppalaiset ja venäläiset asiakkaat, Expedialta aasialaiset ja jenkit. Ohjelmapalveluiden kanssa lähdetään liikkeelle Expedia Local Expert -kanavalla, TripAdvisorin Viatorilla ja GetYourGuidella. Nämä ovat maailman top 3 aktiviteettien myyntiportaalit. Syksyn jälkeen jatkamme integrointeja seuraaviin kanaviin. Joikusta saat parhaimmat myyntikanavat.

Omalla verkkokaupalla esittelet ja  ja myyt matkailupalvelusi tehokkaasti

Saat palvelussa käyttöön oman verkkokaupan, joka toimii samalla kokonaisena web-sivustona. Verkkokaupassa on esittelyssä ja myynnissä kaikki ilmoittamasi palvelut ja saat luotua sinne halutessasi myös uusia sivuja. Kauppa sisältää kaikki tarvittavat perustoiminnot kuten maksupalvelut ja Google-optimoinnit.

Paneelilla hallitset myyntiä

Helppokäyttöisellä paneelilla ylläpidät tuotetietojasi, hallitset myyntikanavia ja seuraat myynnin kehittymistä. Paneelista näet saapuneiden varausten tiedot, saat listaukset päivän saapujista tai osallistujalistan aktiviteetille, hallitset asiakasarvosteluita ja ylläpidät tarjouskuponkirekisteriä. Paneelin monipuolisilla toiminnoilla voit myös muotoilla verkkokauppasi ulkoasua ja sisältöä.

Palvelumme on tärkeä osa kokonaisuutta

Ainakin vielä tällä hetkellä suurin osa matkailuyrittäjien kanavamyynnistä epäonnistuu osaamisen puutteeseen. Miten virittää kanavatoiminnot oikein? Hinnoittelu? Ja varsinkin eri kanavien kanssa tehtävät sopimukset, miten ne tehdään? Joikulla nämä asiat hoidetaan puolestasi. Käytännössä käyt yhden wizardin läpi ja kerrot minkä hinnan haluat saada esimerkiksi yöltä ja me huolehdimme loput.
Jos lisäät tuotetta ensimmäistä kertaa, soitamme sinulle lyhyen puhelun ja hienosäädetään yhdessä asiat kohdilleen. Tämän jälkeen sinulla on verkkokauppa online ja kanavarekisteröintivaihe (On boarding) aloitettu. Viimeistään kahden päivän päästä tuotteesi ovat maailmalla myynnissä ja ne on tarkastanut ihminen!

Joiku sisältää

Saat käyttöösi kaikki maailman parhaimmat myyntikanavat ja tuotteesi ovat automaattisesti myynnissä miljoonille ihmisille ympäri maailman.

Tuotehallinta

Myyntiä hallitset paneelista, jossa voit ylläpitää tuotetietojasi, näet tulleet varaukset ja asiakkaat ja hallitset koko kokonaisuutta.

Verkkokauppa

Saat uuden tyylikkään verkkokaupan, johon saat myyntiin tuotteet sekä palvelusi ja yrityksesi esittely.

Myyntikanavat

Saat käyttöösi kaikki maailman parhaimmat myyntikanavat. Tuotteesi ovat automaattisesti myynnissä miljoonille ihmisille ympärimaailmaa.

Alueellinen verkkokauppa

Joiku Booking kerää yhteen kaikki alueen matkailuyrittäjät ja tarjoilee ne myyntiin keskitetysti samassa verkkokaupassa. Alueellinen verkkokauppa toimii automaattisesti ja sitä voidaan ohjailla aluekohtaisesti. Alueellinen verkkokauppa on tarkoitettu Visit-organisaatioiden ja muiden vastaavien käyttöön.

Taloushallinta

Myyntiä hallitset paneelista, jossa voit ylläpitää tuotetietojasi, näet tulleet varaukset ja asiakkaat ja hallitset koko kokonaisuutta.

Hotelliyhteydet

Saat uuden tyylikkään verkkokaupan, johon saat myyntiin tuotteet sekä palvelusi ja yrityksesi esittely.

Joiku Booking-alustaratkaisu

Joiku Booking-alusta (platform)

Kotimainen palvelu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis.

Olen kiinnostunut!

Haluatko lisätietoja Joikusta? Kerro tilanteestasi, niin olemme sinuun yhteydessä.

  Tekniikka toimii kuin ihmisen mieli

  Ymmärsimme yhden asian. Insinöörifiitserit pitää saada käyttöliittymästä pois. Sen pitää olla ihmiselle tehty. Tuottajana käyt wizardin läpi vaikka siideri kädessä ja kerrot siinä pyydetyt tiedot. Jos lisäät tuotetta ensimmäistä kertaa, soitamme sinulle lyhyen puhelun ja hienosäädetään yhdessä asiat kohdilleen. Tämän jälkeen sinulla on verkkokauppa online ja kanavarekisteröintivaihe (On boarding) aloitettu. Viimeistään kahden päivän päästä tuotteesi ovat maailmalla myynnissä ja ne on tarkastanut ihminen!

  Visio

  Joikun Visiona on kerätä suomalaiset matkailupalvelujen tuottajat samaan verkostoon ja myydä suomalaisia kokemuksia ulkomaisille asiakkaille. Kaikki lähtee Suomesta ja suomalaisuudesta. Tämän päivän valtavien globaalien myyntiportaalien ja kanavien tulee olla suomalaiselle palveluntuottajalle myyjiä, jotka kilpailevat matkailupalveluistamme. Joikun tavoitteena on pitää suomalainen palveluntuottaja kuninkaana nyt ja tulevaisuudessa.

  Joiku myy kokemuksia

  Joikulla myydään kokemuksia. Tavoitteemme on kehittää matkailun tekniikkaa yhdessä matkailutoimijoiden kanssa ja luoda parhaimmat ratkaisut Kokemusten myyntiin. Vaikka vielä aktiviteettien ja varsinkin pakettien myyntitoiminnot ovat vasta kehittymässä, Joiku on kehityksen kärjessä ja mahdollistaa yhä parempia myyntiteknologioita sitä mukaan kun niitä on hyödynnettävissä yhdessä kansainvälisten myyntikanavien kanssa.