Ajankohtaista

Joiku sosiaalisessa mediassa

Matkailuyrittäjä on kuningas nyt ja tulevaisuudessa

Joiku tuo matkailupalvelujen myyntiin teknologiapalvelun, jossa matkailuyrittäjät saavat tuotteet myyntiin verkkokauppaan ja parhaimpiin kotimaisiin ja kansainvälisiin myyntikanaviin mahdollisimman vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Kaikki lähtee Suomesta ja suomalaisuudesta. Tämän päivän valtavien globaalien myyntiportaalien ja kanavien tulee olla suomalaiselle palveluntuottajalle (vain) myyjiä, jotka kilpailevat matkailupalveluistamme. Joikun tavoitteena on pitää suomalainen palveluntuottaja kuninkaana nyt ja tulevaisuudessa.

Keskusvaraamot ovat tärkeä osa kotimaan matkailua

Kotimaan matkailu on rakennettu suurelta osin keskusvaraamojen kautta. Usein paras vaihtoehto on, että alueella on yksi toimija, joka keskittyy yrittäjien matkailupalvelujen myyntiin. Suomesta löytyy kymmeniä alueellisia varaamoja, jotka ovat rakentaneet alueensa myyntiä jo vuosikausia, jotkut jo vuosikymmeniä. Uskomme Joikussa, että tämä on merkittävä kilpailuvaltti meille vielä tulevaisuudessakin. Joiku Booking yhdistää keskusvaraamon ja alueen matkailuyrittäjät tarjoten välineet myynnin toteuttamiseen, prosessien automatisoimiseen ja taloushallintaan.

Kaikki kanavayhteydet: Booking.com, Expedia, Holtels.com, Vrbo, Trivago, HomeAway, Orbitz, Travelocity, Hotwire, wotfi, ebookkers, CheapTickets, Expedia LocalExpert, CarRentals, Expedia CruiceShipCenters, Classic Vacation Traveldoo, SilverRail, Tripadvisor, GetYourGuide, Viator, Bokun

Yhteydet parhaimpiin kanaviin

Lähtölaukauksessa majoituspalvelut saadaan myyntiin Expediaan ja Booking.comiin. Booking.com on maailman suurin ja toiseksi suurin on Expedia omalla verkkokaupallaan ja yli 20 suositulla myyntiportaalilla. Booking.comista saadaan eurooppalaiset ja venäläiset asiakkaat, Expedialta aasialaiset ja jenkit. Ohjelmapalveluiden kanssa lähdetään liikkeelle Expedia Local Expert -kanavalla, TripAdvisorin Viatorilla ja GetYourGuidella. Nämä ovat maailman top 3 aktiviteettien myyntiportaalit. Syksyn jälkeen jatkamme integrointeja seuraaviin kanaviin.

Joiku Bookingissa saat siis majoituspalvelut heti myyntiin yli kahteenkymmeneen myyntikanavaan ja Ohjelmapalvelut kolmeen erittäin suureen myyntikanavaan.

Joiku Bookingissa on yhteydet myös  Bokuniin.

Viime aikoina Suomessa on panostettu paljon matkailuyrittäjien saamiseksi Bokuniin. Joikussa on Bokuniin kahdensuuntaiset yhteydet siten, että Joikussa olevat tuotteet voidaan haluttaessa julkaista myös Bokunissa. Toisensuuntaisella yhteydellä voidaan Bokunissa olevan yrittäjän palveluita julkaista Joikun verkkokaupassa. Matkailuyrittäjä voi siis vapaasti valita pitääkö asemapaikkaansa Bokunissa vai Joikussa.

Omalla verkkokaupalla esittelet ja myyt matkailupalvelusi tehokkaasti

Saat palvelussa käyttöön oman verkkokaupan, joka toimii samalla kokonaisena web-sivustona. Verkkokaupassa on esittelyssä ja myynnissä kaikki ilmoittamasi palvelut ja saat luotua sinne halutessasi myös uusia sivuja. Kauppa sisältää kaikki tarvittavat perustoiminnot kuten maksupalvelut ja Google-optimoinnit.

Alueellinen verkkokauppa kerää yhteen alueen yrittäjät

Joiku Booking kerää yhteen kaikki alueen matkailuyrittäjät ja tarjoilee ne myyntiin keskitetysti samassa verkkokaupassa. Alueellinen verkkokauppa toimii automaattisesti ja sitä voidaan ohjailla aluekohtaisesti. Alueellinen verkkokauppa on tarkoitettu Visit-organisaatioiden ja muiden vastaavien tahojen käyttöön.

Paneelilla hallitset myyntiä

Helppokäyttöisellä paneelilla ylläpidät tuotetietojasi, hallitset myyntikanavia ja seuraat myynnin kehittymistä. Paneelista näet saapuneiden varausten tiedot, saat listaukset päivän saapujista tai osallistujalistan aktiviteetille, hallitset asiakasarvosteluita ja ylläpidät tarjouskuponkirekisteriä. Paneelin monipuolisilla toiminnoilla voit myös muotoilla verkkokauppasi ulkoasua ja sisältöä.

Palvelumme on tärkeä osa kokonaisuutta

Ainakin vielä tällä hetkellä suurin osa matkailuyrittäjien kanavamyynnistä epäonnistuu osaamisen puutteeseen. Miten virittää kanavatoiminnot oikein? Hinnoittelu? Ja varsinkin eri kanavien kanssa tehtävät sopimukset, miten ne tehdään? Joikulla nämä asiat hoidetaan puolestasi. Käytännössä käyt yhden wizardin läpi ja kerrot minkä hinnan haluat saada esimerkiksi yöltä ja me huolehdimme loput.
Jos lisäät tuotetta ensimmäistä kertaa, soitamme sinulle lyhyen puhelun ja hienosäädetään yhdessä asiat kohdilleen. Tämän jälkeen sinulla on verkkokauppa online ja kanavarekisteröintivaihe (On boarding) aloitettu. Viimeistään kahden päivän päästä tuotteesi ovat maailmalla myynnissä ja ne on tarkastanut ihminen!

Joikun ominaisuudet

Joiku Booking

Joiku sisältää kaiken tarpeellisen matkailupalvelujen myyntiin.

Tuotehallinta

Paneelin tuotehallinnalla ylläpidät tuotetietojasi, näet saapuneet varaukset ja automaattisesti kerääntyvän asiakasrekisterin. Paneelilla hallitset myös alennuskuponkkirekisteriä sekä asiakkaiden arvosteluita.

Verkkokauppa

Saat uuden tyylikkään verkkokaupan, johon saat myyntiin tuotteet sekä palvelusi ja yrityksesi esittelyt. Verkkokauppa sisältää myös kuponkitoiminnot ja asiakasarvostelut.

Alueellinen verkkokauppa

Joiku Booking kerää yhteen kaikki alueen matkailuyrittäjät ja tarjoilee ne myyntiin keskitetysti samassa verkkokaupassa. Alueellinen verkkokauppa toimii automaattisesti ja sitä voidaan ohjailla aluekohtaisesti.

Myyntikanavat

Saat käyttöösi kaikki maailman parhaimmat myyntikanavat. Tuotteesi ovat automaattisesti myynnissä miljoonille ihmisille ympärimaailmaa useissa eri myyntikanavissa.

Asiakasarvostelut

Verkkokauppa sisältää asiakasarvostelutoiminnot. Asiakkaasi voi siis halutessaan kirjoittaa sivustollasi tuotearvostelun, joka näytetään kyseisen tuotteen tiedoissa. Voit ylläpitää arvosatelurekisteriä paneelissa.
.

Alennuskupongit

Joikun verkkokauppa sisältää kuponkitoiminnot, joilla voit antaa asiakkaillesi alennuksia esimerkiksi kanpanjasi aikana. Alennuskuponkirekisteriä ylläpidetään Joikun Paneelissa.

Taloushallinta

Joikua voidaan laajentaa WINRES-varausjärjestelmällä, jolloin käyttöön saadaan laajat matkailutoimijan taloushallintatoiminnot.

Suomalaista palvelua

Kotimainen palvelu

Suomalainen palvelu, Suomesta. Meidän tehtävänä on huolehtia, että kaikki toimii.

Mitä asiakkaamme sanovat Joikusta?

Joikutulilla

”Istahdan tulille kiehtovien joikujen, intohimon tarinoiden, jotka kertovat yrittäjien tahdosta palvella vieraita sydämellään. Tarinoiden inspiroivuus on ainutkertainen matka niin rohkeuden, uskon, tahdon, sisun – mutta ennen muuta tekemisen intohimon maailmaan. Tulilla joikujen jaamme tarinoita ja tulet joikujen saavat meidät oivaltamaan oman tekemisen tarinamme merkityksellisempänä kuin olisimme voineet milloinkaan uskoa – annetaan siis Joikulle voima puhua meille suurella sydämellä, tehden unelmasta totta.”

Kalle Koskinen, Joikubooking.com

Tarinamme

Yrityksemme sydän sykkii matkailulle. Suomen matkailu kehittyy tällä hetkellä valtavasti ja tämän mukana syntyy jatkuvasti uusia matkailuyrityksiä ja -yrittäjiä. Olemme vuosien varrella nähneet niin uusien kuin jo olemassa olevien yritysten haasteet tarjottavien palveluiden näkyvyydessä ja myynnissä. Intohimomme on matkailu ja sen palveluiden kehittäminen. Olemmekin yhdessä emoyhtiön Comgate Oy:n kanssa kehittäneet matkailupalveluiden näkyvyyden ja myynnin nykyhaasteisiin vastaavan 100% suomalaisen teknologiapalvelun Joiku Booking -varausjärjestelmän. Yli 30 vuoden kokemuksella Comgate on Suomen vahvin matkailualan järjestelmien kehittäjä ja tekijä. Vuosikymmenten matkassa on ehditty nähdä ja kokea matkailualan murros yhdessä asiakkaiden kanssa. Tällä hetkelläkin Comgaten järjestelmillä on yli 1500 käyttäjää ja ne ovat käytössä noin 200 matkailutoimijalla mm. matkatoimistoilla, matkanjärjestäjillä ja keskusvaraamoilla aina Hangosta Ivaloon asti.

Joiku Booking on portti maailmalle, jossa matkailupalvelut saadaan kotimaiseen ja kansainväliseen myyntiin mahdollisimman vaivattomasti ja kustannustehokkaasti, jolloin yrittäjä voi rauhassa ja suurella sydämellä keskittyä palvelunsa tuottamiseen – tekemään unelmastaan totta.

Kalle Koskinen
TEKNIIKKA/CEO

+358 500 873 202
kalle.koskinen(a)joikubooking.com

Suomalaista palvelua

Joiku Booking – portti maailmalle!

Joiku Booking kokoaa yhteen alueen matkailuyritykset ja -organisaatiot, tuoden matkailupalvelut kotimaiseen ja kansainväliseen myyntiin vaivattomasti ja kustannustehokkaasti!

Pekka Kamunen
Operatiivinen toiminta

+358 400 726 061
pekka.kamunen(a)joikubooking.com

Kalle Koskinen
Tekniikka/CEO

+358 500 873 202
kalle.koskinen(a)joikubooking.com

Haluatko Joikuun?

Jos olet kiinnostunut ottamaan Joikun käyttöön niin kerro muutamalla sanalla matkailupalvelustasi niin otamme sinuun yhteyttä ja jutellaan sitten tarkemmin. Hyvää syksyä! T. Joikun porukat!