Miten Joiku toimii?

TUOTTEESI OVAT MYYNNISSÄ TYYLIKKÄÄSSÄ VERKKOKAUPASSA

Asiakkaasi tutustuu majoitus- ja aktiviteettipalveluihisi verkkokaupassa, näkee hinnoittelut ja kapasiteettitilanteet sekä tekee ostokset. Verkkokauppa toimii halutessasi koko verkkosivustonasi, johon voit luoda tarvittavat yritys- ja muut esittelysivut.

NÄE KALENTERISTA VARAUSTILANNE YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Varauskalenteri päivittyy reaaliaikaisesti ja saat sen aina kätevästi näkyvillesi suoraan kännykästä Joikun Hallintapaneelista.

PYSY AJANTASALLA VARAUKSISTASI

Kaikki saapuneet varaukset ilmoitetaan sinulle välittömästi ostoksen toteuduttua. Saat varauksista sähköpostin ja lisäksi näet kaikki tulevat ja menneet varaukset Hallintapaneelin varauslistalta.

HALLITSE TUOTTEITASI HELPPOKÄYTTÖISELLÄ HALLINTAPANEELILLA

Hallintapaneelilla luot kätevästi tuotteesi ja ylläpidät niiden tietoja. Tuotehallinta sisältää sekä majoitus- että aktiviteettipalveluille monipuoliset hinnoittelu- ja kapasiteettin käsittelytoiminnot.

SEURAA MYYNTISI KEHITTYMISTÄ REAALIAIKAISILLA TILASTOILLA

Joiku seuraa myyntiäsi reaaliajassa ja näyttää sinulle olennaiset tiedot myyntisi kehittymisestä Viikkokatsauksessa. Lisäksi pystyt itse ajamaan tarvittavat myyntitilastot Hallintapaneelin Varausraportilla.

VERKKOKAUPPA JA HALLINTA 45€/KK

Yrittäjä saa Joikulla itselleen majoitus- ja aktiviteettipalveluiden verkkokaupparatkaisun, jota hän voi hyödyntää myös omana kotisivunaan.  Joikun suomalainen asiakastuki auttaa kaikissa asioissa, niin tuotteiden myyntiin viemisessä kuin verkkokaupan käyttämisessä.

 

Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa ja kaikki tuotteet asetetaan halutessasi Joikun toimesta kansainvälisiin myyntikanaviin. Joiku-komissio ota-kanavissa on 4%.

Joikun ominaisuudet

Joiku Booking

Joiku sisältää kaiken tarpeellisen matkailupalvelujen myyntiin.

Tuotehallinta

Paneelin tuotehallinnalla ylläpidät tuotetietojasi, näet saapuneet varaukset ja automaattisesti kerääntyvän asiakasrekisterin. Paneelilla hallitset myös alennuskuponkkirekisteriä sekä asiakkaiden arvosteluita.

Verkkokauppa

Saat uuden tyylikkään verkkokaupan, johon saat myyntiin tuotteet sekä palvelusi ja yrityksesi esittelyt. Verkkokauppa sisältää myös kuponkitoiminnot ja asiakasarvostelut.

Alueellinen verkkokauppa

Joiku Booking kerää yhteen kaikki alueen matkailuyrittäjät ja tarjoilee ne myyntiin keskitetysti samassa verkkokaupassa. Alueellinen verkkokauppa toimii automaattisesti ja sitä voidaan ohjailla aluekohtaisesti.

Myyntikanavat

Saat käyttöösi kaikki maailman parhaimmat myyntikanavat. Tuotteesi ovat automaattisesti myynnissä miljoonille ihmisille ympärimaailmaa useissa eri myyntikanavissa.

Asiakasarvostelut

Verkkokauppa sisältää asiakasarvostelutoiminnot. Asiakkaasi voi siis halutessaan kirjoittaa sivustollasi tuotearvostelun, joka näytetään kyseisen tuotteen tiedoissa. Voit ylläpitää arvosatelurekisteriä paneelissa.
.

Alennuskupongit

Joikun verkkokauppa sisältää kuponkitoiminnot, joilla voit antaa asiakkaillesi alennuksia esimerkiksi kanpanjasi aikana. Alennuskuponkirekisteriä ylläpidetään Joikun Paneelissa.

Taloushallinta

Joikua voidaan laajentaa WINRES-varausjärjestelmällä, jolloin käyttöön saadaan laajat matkailutoimijan taloushallintatoiminnot.

Suomalaista palvelua

Kotimainen palvelu

Suomalainen palvelu, Suomesta. Meidän tehtävänä on huolehtia, että kaikki toimii.

Haluatko lisätietoa Joikusta?

Askarruttaako vielä jokin tai haluaisitko etäesittelyn Joikusta? Ota yhteyttä meihin, niin jutellaan lisää.

Sampo Seppänen
Operatiivinen johtaja

+358 46 8510 495
sampo.seppanen(a)joikubooking.com

Harri Heinonen
Joiku Booking

+358 40 500 0018
harri.heinonen(a)joikubooking.com