Joiku-myyntikanavat

Tuotteesi ovat myynnissä ympäri maailmaa

Saat majoituspalvelusi myyntiin yli kahteenkymmeneen kansainväliseen myyntikanavaan ja ohjelmapalvelut kolmeen erittäin suureen myyntikanavaan. Kansainväliset asiakkaat pääsevät tutustumaan palveluihisi, näkemään niiden kuvaukset, hinnat ja ajantasaisen varaustilanteen. Asiakas maksaa ostoksensa suomalaisen Paytrail-maksupalvelun välityksellä ja rahat tilitetään tilillesi.

Maailman suurimmat myyntiportaalit

Booking.com on maailman suurin majoitusvarausportaali ja Expedia toiseksi suurin omalla verkkokaupallaan ja yli 20 suositulla myyntiportaalillaan. Aktiviteetit saadaan myyntiin Expedia Local Expert -kanavalle, TripAdvisorin omistamaan Viatoriin sekä GetYourGuideen.

Kaikki kanavayhteydet: Booking.com, Expedia, Hotels.com, Vrbo, Trivago, HomeAway, Orbitz, Travelocity, Hotwire, wotfi, ebookers, CheapTickets, Expedia LocalExpert, CarRentals, Expedia CruiseShipCenters, Classic Vacation Traveldoo, SilverRail, Tripadvisor, GetYourGuide, Viator, Bokun

Joiku auttaa yhteyksien luomisessa eri myyntikanaviin puolestasi. Autamme myös hinnoittelussa, jotta saisit tuotteestasi juuri haluamasi hinnan varauskanavasta riippumatta.

Näet varaustilanteen yhdellä silmäyksellä

Varauskalenteri päivittyy reaaliaikaisesti ja saat sen aina kätevästi näkyvillesi tietokoneesta tai kännykästä Joikun Hallintapaneelista.

Pysyt ajan tasalla varauksistasi

Kaikki myyntikanavista saapuneet varaukset ilmoitetaan sinulle välittömästi ostoksen toteuduttua. Saat varauksista sähköpostin ja lisäksi näet kaikki tulevat ja menneet varaukset Hallintapaneelin varauslistalta. Ratkaisu sisältää myös toiminnot suorien puhelimitse tai sähköpostitse tulevien varausten käsittelyyn. Voit siis hallita kaikkia varauksiasi samasta paikasta.

Seuraat myyntisi kehitystä reaaliaikaisilla tilastoilla

Joiku seuraa myyntiäsi reaaliajassa ja näyttää sinulle olennaiset tiedot myyntisi kehittymisestä Viikkokatsauksessa. Lisäksi voit aina itse muodostaa haluamasi myyntitilastot Hallintapaneelin Varausraportin avulla.

Hallitset tuotteitasi helppokäyttöisellä hallintapaneelilla

Hallintapaneelilla luot kätevästi tuotteesi ja ylläpidät niiden tietoja. Tuotehallinta sisältää sekä majoitus- että aktiviteettipalveluille monipuoliset hinnoitteluvaihtoehdot ja kapasiteetin käsittelytoiminnot.

Myyntikanavat ja hallinta 49€/kk

Majoitus- ja aktiviteettipalveluiden ratkaisu, jolla saat tuotteesi myyntiin parhaimpiin kansainvälisiin myyntikanaviin. Joikun suomalainen asiakastuki auttaa niin tuotteiden myyntiin saattamisessa kuin järjestelmän käyttämisessä. Veloitus asennuksesta ja koulutuksesta 250€ per uusi kanava. Myyntikanavat-ratkaisu on valinnainen lisäominaisuus peruspalveluumme (Verkkokauppa).

Katso hinnasto

Haluatko lisätietoa Joikusta?

Askarruttaako vielä jokin tai haluaisitko etäesittelyn Joikusta? Ota yhteyttä meihin, niin jutellaan lisää.

Markku Koskinen

Markku Koskinen
MYYNTI

+358 50 552 4897
myynti (a) joikubooking.com

Rauno Inkinen

Rauno Inkinen
ASIAKASTUKI

+358 9 777 65518
asiakaspalvelu (a) joikubooking.com