Kalle Koskinen, Joikubooking.com

Tarinamme

Yrityksemme sydän sykkii matkailulle. Suomen matkailu kehittyy tällä hetkellä valtavasti ja tämän mukana syntyy jatkuvasti uusia matkailuyrityksiä ja -yrittäjiä. Olemme vuosien varrella nähneet niin uusien kuin jo olemassa olevien yritysten haasteet tarjottavien palveluiden näkyvyydessä ja myynnissä. Intohimomme on matkailu ja sen palveluiden kehittäminen. Olemmekin yhdessä emoyhtiön Comgate Oy:n kanssa kehittäneet matkailupalveluiden näkyvyyden ja myynnin nykyhaasteisiin vastaavan 100% suomalaisen teknologiapalvelun Joiku Booking -varausjärjestelmän. Yli 30 vuoden kokemuksella Comgate on Suomen vahvin matkailualan järjestelmien kehittäjä ja tekijä. Vuosikymmenten matkassa on ehditty nähdä ja kokea matkailualan murros yhdessä asiakkaiden kanssa. Tällä hetkelläkin Comgaten järjestelmillä on yli 1500 käyttäjää ja ne ovat käytössä noin 200 matkailutoimijalla mm. matkatoimistoilla, matkanjärjestäjillä ja keskusvaraamoilla aina Hangosta Ivaloon asti.

Joiku Booking on portti maailmalle, jossa matkailupalvelut saadaan kotimaiseen ja kansainväliseen myyntiin mahdollisimman vaivattomasti ja kustannustehokkaasti, jolloin yrittäjä voi rauhassa ja suurella sydämellä keskittyä palvelunsa tuottamiseen – tekemään unelmastaan totta.

Kalle Koskinen
TEKNIIKKA

+358 500 873 202
[email protected]

Joikun ominaisuudet

Joiku Booking

Joiku sisältää kaiken tarpeellisen matkailupalvelujen myyntiin.

Tuotehallinta

Paneelin tuotehallinnalla ylläpidät tuotetietojasi, näet saapuneet varaukset ja automaattisesti kerääntyvän asiakasrekisterin. Paneelilla hallitset myös alennuskuponkkirekisteriä sekä asiakkaiden arvosteluita.

Verkkokauppa

Saat uuden tyylikkään verkkokaupan, johon saat myyntiin tuotteet sekä palvelusi ja yrityksesi esittelyt. Verkkokauppa sisältää myös kuponkitoiminnot ja asiakasarvostelut.

Alueellinen verkkokauppa

Joiku Booking kerää yhteen kaikki alueen matkailuyrittäjät ja tarjoilee ne myyntiin keskitetysti samassa verkkokaupassa. Alueellinen verkkokauppa toimii automaattisesti ja sitä voidaan ohjailla aluekohtaisesti.

Myyntikanavat

Saat käyttöösi kaikki maailman parhaimmat myyntikanavat. Tuotteesi ovat automaattisesti myynnissä miljoonille ihmisille ympärimaailmaa useissa eri myyntikanavissa.

Asiakasarvostelut

Verkkokauppa sisältää asiakasarvostelutoiminnot. Asiakkaasi voi siis halutessaan kirjoittaa sivustollasi tuotearvostelun, joka näytetään kyseisen tuotteen tiedoissa. Voit ylläpitää arvosatelurekisteriä paneelissa.
.

Alennuskupongit

Joikun verkkokauppa sisältää kuponkitoiminnot, joilla voit antaa asiakkaillesi alennuksia esimerkiksi kanpanjasi aikana. Alennuskuponkirekisteriä ylläpidetään Joikun Paneelissa.

Taloushallinta

Joikua voidaan laajentaa WINRES-varausjärjestelmällä, jolloin käyttöön saadaan laajat matkailutoimijan taloushallintatoiminnot.

Kotimainen palvelu

Suomalainen palvelu, Suomesta. Meidän tehtävänä on huolehtia, että kaikki toimii.

Joiku Booking – portti maailmalle!

Joiku Booking kokoaa yhteen alueen matkailuyritykset ja -organisaatiot, tuoden matkailupalvelut kotimaiseen ja kansainväliseen myyntiin vaivattomasti ja kustannustehokkaasti!

Pekka Kamunen
Operatiivinen toiminta

+358 400 726 061
[email protected]

Toomas Tärk
Myynti

+358 50 478 4562
[email protected]

Kalle Koskinen
Tekniikka

+358 500 873 202
[email protected]

Haluatko Joikuun?

Jos olet kiinnostunut ottamaan Joikun käyttöön niin kerro muutamalla sanalla matkailupalvelustasi niin otamme sinuun yhteyttä ja jutellaan sitten tarkemmin. Hyvää syksyä! T. Joikun porukat!