Tarinamme

Yrityksemme sydän sykkii matkailulle. Suomen matkailu kehittyy tällä hetkellä valtavasti ja tämän mukana syntyy jatkuvasti uusia matkailuyrityksiä ja -yrittäjiä.

Olemme vuosien varrella nähneet niin uusien kuin jo olemassa olevien yritysten haasteet tarjottavien palveluiden näkyvyydessä ja myynnissä. Intohimomme on matkailu ja sen palveluiden kehittäminen. Olemmekin yhdessä emoyhtiön Comgate Oy:n kanssa kehittäneet matkailupalveluiden näkyvyyden ja myynnin nykyhaasteisiin vastaavan 100% suomalaisen teknologiapalvelun Joiku Booking -varausjärjestelmän.

Yli 30 vuoden kokemuksella Comgate on Suomen vahvin matkailualan järjestelmien kehittäjä ja tekijä. Vuosikymmenten matkassa on ehditty nähdä ja kokea matkailualan murros yhdessä asiakkaiden kanssa. Tällä hetkelläkin Comgaten järjestelmillä on yli 1500 käyttäjää ja ne ovat käytössä noin 200 matkailutoimijalla mm. matkatoimistoilla, matkanjärjestäjillä ja keskusvaraamoilla aina Hangosta Ivaloon asti.

Joiku Booking on portti maailmalle, jossa matkailupalvelut saadaan kotimaiseen ja kansainväliseen myyntiin mahdollisimman vaivattomasti ja kustannustehokkaasti, jolloin yrittäjä voi rauhassa ja suurella sydämellä keskittyä palvelunsa tuottamiseen – tekemään unelmastaan totta.

Markku Koskinen

Markku Koskinen
Operatiivinen johtaja

+358 50 552 4897
myynti(a)joikubooking.com

Suomalaista palvelua

Miten Joiku toimii?