Joiku-verkkokauppa

Tuotteesi ovat myynnissä tyylikkäässä verkkokaupassa

Asiakkaasi tutustuu majoitus-, lisä- ja ohjelmapalveluihisi verkkokaupassa, näkee niiden kuvaukset, hinnat ja ajantasaisen varaustilanteen. Asiakas maksaa ostoksensa kotimaisen Paytrail -maksupalvelun kautta ja rahat tilitetään tilillesi. Verkkokauppa toimii halutessasi kokonaisena verkkosivustonasi, johon voit luoda tarvittavat yritys- ja muut esittelysivut.

Näet varaustilanteen yhdellä silmäyksellä

Varauskalenteri päivittyy reaaliaikaisesti ja saat sen aina kätevästi näkyvillesi tietokoneesta tai kännykästä Joikun Hallintapaneelista.

Joiku-varauskalententeri

Pysyt ajan tasalla varauksistasi

Kaikki verkkokaupasta saapuneet varaukset ilmoitetaan sinulle välittömästi ostoksen toteuduttua. Saat varauksista sähköpostin ja lisäksi näet kaikki tulevat ja menneet varaukset Hallintapaneelin varauslistalta. Ratkaisu sisältää myös toiminnot suorien puhelimitse tai sähköpostitse tulevien varausten käsittelyyn. Voit siis hallita kaikkia varauksiasi samasta paikasta.

Joiku-varauslista

Seuraat myyntisi kehitystä reaaliaikaisilla tilastoilla

Joiku seuraa myyntiäsi reaaliajassa ja näyttää sinulle olennaiset tiedot myyntisi kehittymisestä Viikkokatsauksessa. Lisäksi voit aina itse muodostaa haluamasi myyntitilastot Hallintapaneelin Varausraportin avulla.

Hallitset tuotteitasi helppokäyttöisellä hallintapaneelilla

Hallintapaneelilla luot kätevästi tuotteesi ja ylläpidät niiden tietoja. Tuotehallinta sisältää sekä majoitus- että aktiviteettipalveluille monipuoliset hinnoitteluvaihtoehdot ja kapasiteetin käsittelytoiminnot. Lisäksi saat käyttöösi kampanjakoodit ja alennuskuponkitoiminnot, joilla voit antaa alennuksia esimerkiksi tietyille asiakasryhmille kohdistettujen kampanjoiden aikana.

Paneeli

Verkkokauppa 49€/kk ja hallinta 49€/kk

Majoitus- ja aktiviteettipalveluiden verkkokaupparatkaisu, jota voi hyödyntää myös omana kotisivuna.  Joikun suomalainen asiakastuki auttaa kaikissa asioissa, niin tuotteiden myyntiin saattamisessa kuin verkkokaupan käynnistämisessä ja käyttämisessä. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Kertaveloitus asennuksesta ja koulutuksesta 250€. Verkkokauppa-ratkaisua voit laajentaa yhteensopivalla Myyntikanavat-ratkaisulla, jolloin saat tuotteesi myyntiin maailman tärkeimpiin myyntikanaviin.

Katso hinnasto

Miten Joiku toimii?

Ominaisuudet

Joiku sisältää kaiken tarpeellisen matkailupalvelujen myyntiin.

Tuotehallinta

Paneelin tuotehallinnalla ylläpidät tuotetietojasi, näet saapuneet varaukset ja automaattisesti kerääntyvän asiakasrekisterin. Paneelilla hallitset myös alennuskuponkkirekisteriä sekä asiakkaiden arvosteluita.

Verkkokauppa

Saat uuden tyylikkään verkkokaupan, johon saat myyntiin tuotteet sekä palvelusi ja yrityksesi esittelyt. Verkkokauppa sisältää myös kuponkitoiminnot ja asiakasarvostelut.

Lue lisää

Myyntikanavat

Saat käyttöösi kaikki maailman parhaimmat myyntikanavat. Tuotteesi ovat automaattisesti myynnissä miljoonille ihmisille ympärimaailmaa useissa eri myyntikanavissa.

Lue lisää

Varausten hallinta

Voit paneelin varaushallinnalla selata, katsella tai muuttaa tai peruuttaa varauksia. Lisäksi voit tehdä suoramyyntiä paneelin kautta.

Suomalaista palvelua

Kotimainen palvelu

Suomalainen palvelu, Suomesta. Meidän tehtävänä on huolehtia, että kaikki toimii.

Haluatko lisätietoa Joikusta?

Askarruttaako vielä jokin tai haluaisitko etäesittelyn Joikusta? Ota yhteyttä meihin, niin jutellaan lisää.

Markku Koskinen

Markku Koskinen
MYYNTI

+358 50 552 4897
myynti (a) joikubooking.com

Rauno Inkinen

Rauno Inkinen
ASIAKASTUKI

+358 9 777 65518
asiakaspalvelu (a) joikubooking.com